Visual Sweden Day är årets mest efterlängtade evenemang för alla som är intresserade av bildanalys och visualisering och ger en unik möjlighet att ta del av det senaste inom forskning, innovation och samarbete. Visual Sweden Day kommer att äga rum i det spännande nya området Ebbepark i Linköping och modereras av Community Manager Linn Lichtermann.

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch och förfriskningar under dagen.

Platserna på årets Visual Sweden Day är tyvärr slut. Du kan skriva upp dig på vår väntelista här, så meddelar vi dig om det skulle bli några avanmälningar.

TALARE

Denna dag vill vi bjuda in till en inspirerande och kunskapsrik upplevelse. Här får deltagarna ta del av en rad inspirerande keynotes från experter från både näringsliv och forskning. Gästerna kommer att få en inblick i banbrytande tekniker och innovationer som förändrar landskapet inom Visual Swedens tre huvudområden: Medicin, Industri och Samhälle.

På scen:

Robert Forchheimer, professor Emeritus Linköpings universitet

Mattias Bergbom, MSc. Vice President of Products & Services, Sectra Orthopaedics AB

Amy Loutfi, professor & Vicerektor AI Örebro universitet

Peter Westerdahl, Project Manager, Visual Sweden City Platform

Mariana Maisterrena Llaguno, Linköping universitet

 

MINGELYTA

Passa på att nätverka och inspireras på mingelytan! Här träffar du företag och organisationer som gjort projekt tillsammans med Visual Sweden. Vi uppdaterar snart med vilka du kan träffa här!

 

STUDIEBESÖK

Ebbepark är fullt av spännande företag och organisationer och nu får du möjlighet att hälsa på hos några av dem. Dagens lunch avnjuts nämligen på antingen Maxar, Axis, East Sweden Game eller RISE som öppnar sina dörrar för Visual Sweden Days besökare. Njut av lunchen medan du får insikt i verksamheten och nätverkar med likasinnade. Du lämnar önskemål om vilken plats du vill besöka när du anmäler dig.

 

VISUAL SWEDEN AWARDS

Slutligen kommer även utmärkelsen Årets Visual Sweden-bolag att delas ut. Det är ett tillfälle att hylla innovativa prestationer och framstående insatser inom branschen. Vill du nominera någon (eller dig själv) så gör du det här!

 

 

 

Programmet kommer att hållas på svenska med reservation för att mindre inslag på scenen kan bli på engelska. 

 

 

Tid

8.30–15.00

Plats

Ebbepark, Linköping

Pris

Kostnadsfritt

Arrangör

Visual Sweden, Ebbepark