Visual Sweden är ett initiativ med bas i Östergötland men vi välkomnar utvecklande företag, var än ni sitter i Sverige. Givetvis är det kostnadsfritt och som anslutet företag ingår detta:

  • Möjlighet att delta i nätverksaktiviteter och ta del av det senaste inom området.
  • Synlighet i Visual Swedens kommunikation – t.ex. på webb, mässor, evenemang och sociala medier såsom förmedling av allmänna nyheter kring de som medverkar.
  • Utställningsmöjlighet under varumärket Visual Sweden när sådan erbjuds, t.ex. mässor i Sverige och internationellt, lokala evenemang och arenor.
  • Möjlighet att initiera och delta i innovationsprojekt inom Visual Sweden, tillsammans med andra företag, organisationer och forskare. Projekten rör visualisering och bildanalys, med tillämpningar primärt inom industri, medicin och samhällsfunktioner.

Vi ser fram emot kommande samarbeten!

Visual LIFT

Säkra företagets framtid med den senaste visualiseringstekniken! Genom initiativet Visual LIFT stöttar Visual Sweden små och medelstora industriföretag i Östra Mellansverige och Småland genom att förbättra kommunikationen med 3D-representationer, skapa digitala tvillingar för ökad effektivitet och optimera verksamheten med datavisualisering. Företagen får expertstöd från universitetet och möjligheten att testa teknikerna i våra labb!

Undrar du hur visualisering kan gynna ditt företag?