Visual Sweden vill göra det så enkelt som möjligt för studenter på Linköpings universitet att samverka med företag och andra organisationer i regionen för att på så sätt knyta till sig viktiga kontakter inför framtida exjobb, anställningar eller som ett stöd när man startar eget företag.

Vi arbetar oftast med event som verktyg, gärna tillsammans med regionens två science parks i Norrköping och Linköping. Det kan då handla om frukostmöten, lunchföreläsningar och exjobbsmiddagar. Det program vi riktar oss till är framför allt Civilingenjör i medieteknik (MT) men även andra program kopplade till visualisering och bildanalys.

vår sida för event hittar du kommande student-träffar när detta är aktuellt. På denna sida samlar vi information om vårt mentorskapsprogram samt lediga exjobb i regionen.

Mentorskapsprogram

Söker du en mentor från något av regionens framstående företag inom visualisering och bildanalys? Är du intresserad av ett mentorskap som bygger på ömsesidigt deltagande där du och din mentor lär er av varandra?

Då ska du skicka in en förfrågan till oss! Ansök via denna länk!

Kontaktperson

Fredrik Larsson, kommunikatör
0703 – 16 11 70
fredrik.larsson@nosp.se