Digitaliseringsbyrån Gaia har flyttat sitt Norrköpingskontor till nybyggda kvarteret Kopparhusen. Företaget har i många år suttit i en av stadens gamla fabriksbyggnader längs med Kungsgatan i Industrilandskapet och nu ser man fram emot att vara en del av det nya som växer fram bland stadens klassiska fabriker. 

Kopparhusen är ett modernt stadskvarter på historisk mark i Norrköping. Det som tidigare var en parkeringsplats i Industrilandskapet har blivit ett kvarter som skapar en mer sammanhängande stadskärna i samverkan med universitetet, Visualiseringscenter och Norrköping Science Park.

– Kopparhusen känns helt rätt för oss och den fas vi befinner oss i. Våra nya lokaler är skräddarsydda för oss, här får våra utvecklare grymma möjligheter att jobba i team på det vis som är tongivande för Gaia. Här finns närheten till Linköpings universitets alla studenter och forskare såväl som restauranger, caféer och näringsliv och vi tycker att det är spännande att vara en del av något helt nytt, säger Johan Lindén, VD på Gaia.

– Här får vi möjlighet att växa och vi får rum med alla våra medarbetare på ett plan, det underlättar vår vardag.

Gaia har i över 25 år arbetat med digitalisering och företaget brinner lite extra för att använda ny teknik för att underlätta i människors vardag. Utvecklarna är särskilt duktiga på IoT, AI, Business Intelligence, systemlösningar och så har man utvecklat Gaia Public Transport – en molnbaserade lösning för kontroll av fordon i kollektivtrafik. Även digitala lösningar för äldrevård och smarta städer finns i portföljen. Gaia arbetar med kunder över hela landet och har ytterligare ett kontor i Linköping.

Vill du veta mer?

Kontakta Johan Lindén, VD, johan.linden@gaia.se, 010 – 331 99 66

www.gaia.se

www.kopparhusen.se