Den 15-16 oktober gästas Visual Sweden av klustret Virtual Dimension Center, VDC, som har sin bas i Stuttgart. I samband med detta presenterar man sin verksamhet vid ett lunchseminarium i Creactive, Science Park Mjärdevi, måndag 15 oktober kl 11:30-13.
VDC är Tysklands ledande kluster inom virtuell teknik. Bland medlemmarna finns en lång rad teknikutvecklande företag men också större företag med behov inom området som bilföretaget Daimler/Mercedes och modeföretaget Hugo Boss, samt flera universitet och institut som Fraunhofer. Visual Sweden har sedan början av detta år ett samarbete med VDC. Samarbetsmöjligheterna mellan våra respektive associerade företag och organisationer bedöms som stora. Vid detta lunchseminarium presenterar VDC sin verksamhet och tillsammans berättar vi om vårt samarbete och olika möjligheter att delta i detta, som t. ex. samordnad teknikbevakning och gemensamma utställningar eller besök på internationella mässor. Presentationerna hålls på engelska. Läs mer om VDC här: https://www.vdc-fellbach.de/en/

Program:

11:30  Lunch serveras
12:10  Presentation, Virtual Dimension Center, Franziska Jöckel, Ioannis Alexiadis, VDC
12:40  Om samarbetet, Anders Carlsson, Visual Sweden
12:50  Slut
OBS! Anmälan till detta event har stängt. Om du vill delta, skicka en förfrågan till fredrik.larsson@visualsweden.se så försöker vi lösa det.

Tid

11:30–13:00

Plats

Creactive, Science Park Mjärdevi, Linköping

Arrangör

Visual Sweden