Med den senaste visualiseringstekniken ökar möjligheterna att effektivisera ditt säljarbete och göra en säkrare affär. Genom att visa upp och kommunicera kring ditt företags produkter och tjänster får kunden en tydlig bild av vad de får i affären.

Varmt välkommen till detta seminarium då du får möjlighet att lyssna till företagen CG Station och Around the Corner. Bolagen ger exempel på hur du kan skapa affärsnytta genom att använda visualisering i din dagliga marknadsföring och i kontakt med kunder. Du får även veta mer om Visual Sweden och Visual LIFT.

Föreläsare är representanter från CG Station och Around the Corner samt Ulrika Johansson, Visual Sweden.

Visualisering är ett kraftfullt verktyg vid marknadsföring, i försäljning och vid kundkontakt. Visual Sweden är ett initiativ med bas i Östergötland, inriktat på att främja innovation och regional tillväxt inom området visualisering och bildanalys. Ingen annan region i Sverige har den samling av aktörer inom visualisering och bildanalys som finns här. Merparten är företag som utvecklar nya lösningar på området. CG Station och Around the Corner är båda medlemsföretag i Visual Sweden.

Tid: Torsdagen den 29 april klockan 08.30-09.30.
Plats: Seminariet är digitalt och länk skickas ut på mail till anmälda dagen innan. Länken öppnas 10 minuter innan föreläsningen startar. Deltagandet är kostnadsfritt.

Välkommen!

Tid

08:30–09:30

Plats

Online

Arrangör

Almi