Vi kan med glädje meddela att vi från och med måndagen den 10 juni har en ny medarbetare i Visual Sweden i form av Felicia Lai Jakobsson. Felicia kommer närmast från en roll som projektledare på SAAB och här nedan får du lära känna henne lite mer.

Varmt välkommen till Visual Sweden, Felicia! Hur känns det?

– Det känns toppen. En blandning av spänning och förtjusning!

För den som inte känner dig sedan tidigare, vem är du?

– Pragmatisk, social och nyfiken person som tycker om att utforska nya saker. Bor med familjen i Norrköping och gillar naturen, brädspel och kreativitet.

Vad har du för bakgrund?

– Maskiningenjör som studerat och arbetat i Sverige, Brasilien och Tyskland. Tycker det är spännande att möta olika kulturer och tankesätt. Senaste arbetsplatsen är SAAB där jag jobbat som projektledare.

Vad blir din roll inom Visual Sweden?

– Biträdande processledare, vilket innebär att jag bl.a. kommer att skapa och bereda nya projekt samt följa upp de som pågår. Jag kommer också att ha mycket kontakt med våra aktörer inom näringslivet, universitetet och offentlig sektor.

Vad ser du mest fram emot?

– Att få träffa människorna och lära mig mer om de olika teknikerna i projekten. Det ska dessutom bli spännande att få starta nya projekt och självklart även arbeta med de pågående. 

Dold talang?

– Baka smulpaj

Vi hälsar återigen Felicia varmt välkommen till oss i Visual Sweden och ser redan fram emot kommande fikastunder!