Missade du vårt event om Industrial Metaverse? Ingen fara, nu kan du kolla på inspelningen här:

Detta evenemang var ett samarbete mellan Visual Sweden, Nagarro, Linköpings universitet, Ericsson, Telenor och Around the Corner.

Felicia Lai Jakobsson från Visual Sweden inledde eftermiddagen med information om Visual Sweden och möjligheterna med visualisering. Dácil Hernández från Nagarro talade om Industrial Metaverse och de senaste trenderna. Tomas Bendz från Around the Corner betonade vikten av samarbete i formandet av Metaverse. Malina Borg Sigg, Telenor Sweden, diskuterade hur 5G-tekniken spelar en avgörande roll för att möjliggöra innovation i stor skala, en viktig aspekt av Metaverse tillväxt. Frederik Sahlin, också från Nagarro, gav insikter om det aktuella tillståndet för Industrial Metaverse i Sverige, och visade framsteg och potential i regionen. Mårten Bäckman från Ericsson beskrev varför 5G är en kritisk möjliggörare för Metaverse och underströk dess roll i att driva denna digitala revolution. Karljohan Lundin Palmerius från Linköpings universitet gav insikter om framtiden för XR-displayer och belyste de immersiva upplevelser de erbjuder. Umang Garg från Nagarro avslutade presentationerna med en guide om hur man kommer igång med Industrial Metaverse och erbjöd förutsägelser för vad vi kan förvänta oss i Metaverse fram till 2024.

Det fanns också tid för nätverkande under en lunchpaus samtidigt som man utforskade Expo-området på GoTo10. Vi ser fram emot ytterligare utforskning, samarbete och formande av morgondagens Metaverse. Framtiden är här och den är full av möjligheter!