Inom ramen för ett erbjudande om exjobbspåbyggnad, får under sommaren två nyutexaminerade från GDK-programmet möjligheten att vidareutveckla sitt examensarbete i kommersiell riktning.

Det handlar i detta fall om ett spännande och annorlunda verktyg för att planera sin vardag – eller varför inte semester. En del i konceptet handlar om att hålla liv i en guldfisk. För vidareutvecklingen behöver de personer att intervjua om behov och som också kan vara med och testa. Se deras egna upprop nedan:

Vi är två nyexade grafiska designers som har fått möjlighet att arbeta vidare på vårt exjobb genom Visual Sweden. I detta arbete kommer vi vidareutveckla vår prototyp för en allt-i-ett planeringsapp och behöver därmed er hjälp – precis under era dyrbara semesterveckor! Kort och gott är appens syfte att öka användarens produktivitet, fokus och planeringsförmåga – allt på ett och samma ställe. Detta ska exempelvis underlätta distans- och hemarbete, eller helt enkelt organisera de dagar som annars kan vara svåra att få ihop.

Det vi vill ha er hjälp med är dels att ta reda på ytterligare nödvändiga funktioner för en sådan applikation, samt testa funktioners effektivitet och allmänna upplevelse.

Vi önskar hjälp med följande:

  • Intervjupersoner under vecka 26 
  • Användartestpersoner under vecka 28 och 30

Både intervjuer och tester pågår under 30 minuter och hålls via Zoom. Om man vill får man såklart vara med på båda.

Det hade varit fantastiskt för oss om ni ville hjälpa oss framåt i utvecklandet av vår app, om ni känner för att offra en del av er sommar för att bidra till värdefulla insikter.

Tack på förhand och trevlig sommar! ☀️

/Constanza och Alva

Anmäl dig här!